DAGENS FRÅGA

kan du förklara vart alla roliga affärer som weekday, zara osv ligger uppe i stockholm? jag ska dit på lördag och jag ska gå utan vuxen, jag vet inte hur jag ska hitta dit? please, svara i dagens fråga!!

Svar: Först och främst vill jag bara säga att jag inte tar Dagens Frågor när jag är här, men jag ska försöka svara så gott jag kan på de frågor jag fått när jag varit här när jag kommer hem. Men denna kändes brådskande!

Både Weekday och Zara hittar du på Drottninggatan (utgå ifrån Åhléns City, T-centralen och gå emot H&M-hållet) där hittar du de flesta affärer. Sedan om du vill ha Monki, Gina Tricot, Vagabond osv kan du svänga upp vid PUB till hötorget och åt höger finns sergelgatan (? gången?) där du hittar allt sånt. Det är de bästa områderna att hålla sig på om du vill ha allt bra på samma ställe tycker jag! Sedan ligger ju den bästa H&M på Kungsgatan och Urban Outfitters på Biblioteksgatan på Östermalm om du vill krångla till det! Hahah. Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!