KOH MOOK

Hejsan! Nu är vi hemma ifrån dagens äventyr. Vi började med en smargadgrotta. Man var tvungen att simma in i en totaltn kolsvart tunnel som var hur lång som helst (Ja, jag kramade tag i Jonatan hela vägen och lät honom simma åt mig) och sedan kom man äntligen fram till en lagun mitt i berget. Det såg ut ungefär som att man stod längst nere i en vulkan och tittade upp. Efter det åkte vi till ett sjuukt fint hotell på Koh Mook där vi skulle bott egentligen men det var fullbokat. Där blev det lunch och lite sol och bad. Sedan sist stannade vi till vid en ö och snorklade lite innan det bar av hemåt Koh Hai igen.

Ikväll är det sista kvällen här och sista kvällen med kusinerna för imorgon åker jag och min familj vidare till Phi Phi Island som är det sista ”solstoppet” innan shoppingdagarna oi Phuket. Det ska bli skönt med en lite större ö där man kan se mer än sitt hotell.

Ikväll blir det iallafall tidig middag och sedan har jag tid för Thai-massage. Den andra den här resan och förhoppningsvis inte den sista heller! Det gäller ju att passa på när man är här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh, där har jag också varit! Fyfan vad underbart! 🙂 en massa sjöstjärnor, right? :p

  jennie 2011-01-08 20:25:30 http://jenniekarlsson.webblogg.se
  Svara
 • Hihihi jag har också varit på Koh Mook och Kho Hai! Och du Kho är på svenska ö så Ö Mook och Ö Hai. Hoppas du lär dig detta, hihihihi Kramis!!

  emma 2011-01-05 14:59:21
  Svara
 • Hej!

  Vart har du köpt din bikini? 🙂

  amanda 2011-01-05 11:15:31 http://www.jarlan.se
  Svara
 • Det ska ju såklart stå grymt fint, gick så fort när jag skrev bara 🙂

  Kim 2011-01-04 23:03:59 http://Thastroms.devote.se
  Svara
 • Jag var också där i grottan när vi var i Thailand, men jag var så sjukt rädd för att hoppa i, och för att inte tala om när vi skulle simma in. Jag hängde också på dom framför så dom fick simma åt mig hehe. Men grymt font va de ju därinne iallafall. Hoppas ni har de asbra, och du ska veta hur avensjuk jag e haha 🙂 Kram på dej Fanny

  Kim 2011-01-04 23:00:49 http://Thastroms.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag ska börja på Jensen (Göteborg) i höst och planerar att gå Samhällskunskap med inriktning Ekonomi och nu såg jag att du gick precis på det jag vill ha så jag skulle vara mycket tacksam om du skrev lite om skolan och lektionerna, halvdagarna, matkortet, idrotten och det som är speciellt för skolan. För och nackdelar liksom. Supersnällt om du gör det. Kram!

  Emelie 2011-01-04 11:38:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!