Even though everything is against us, we can do it

Hej! Idag har vi haft en helt underbar dag på stranden. Ni vet en sån när man bara badar och solar hela dagen och inte tänker på något annat förutom möjligtvis lunch när det börjar kurra i magen. Fast jag har hållt mig undan ifrån solen lite pga mitt brända öra och några andra ställen som har fått på gränsen till för mycket sol. Fast det bästa var när solen försvann bakom ett moln vid 4 tiden och alla började röra sig ifrån stranden medans jag satt där och det blåste sådär underbart vamt ifrån havet. Oslagbar känsla!

Ikväll ska vi äta middag på grannhotellet då restaurangen här inte var den bästa. Igårkväll var minst sagt kaos då vi fick maten med 45 minuters mellanrum, fel person fick fel mat, den var kall och mamma fick inte ens sin mat överhuvudtaget då den var slut, fick hon vet efter ca 2 timmar. Njae, ingen hit! Här får ni några bilder ifrån stranden idag.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Shit vad du var smal och fin! Jag hade gjort typ vad som helst för att se ut som du!

  Ellie 2011-01-03 19:41:04
  Svara
 • härliga bilder!

  Sandra 2011-01-03 19:09:00 http://fashionbysandra.blogg.se/
  Svara
 • Då kanske ni äter på hotellet där jag var bodde några år sen när jag var på Koh Hai (visst är det samma ö?!) för det var iaf inte på det hotellet ni bor på. Vi tog in på budgetvarianten 🙂 och fick en fantastiskt hydda precis vid havet. Kanonbra mat även om samma rätter hette olika saker olika dagar 🙂 Har även för mig att det var på denna ö som man kunde gå till en jättefin strand på andra sidan för bl a en fantastisk solnedgång. Hade gärna guidat er – tänk på att det blir mörkt (som ni vet) apsnabbt och dessutom finns bl a kobror i djungeln (fick vi veta när vi kom tillbaka) och en fladdermus flög typ in i min medresenär så var försiktiga! KRAMAR

  Marie Karlsson 2011-01-03 17:26:31
  Svara
 • Du är så fin! Supersnygg kropp! ;o 😀

  Sofie 2011-01-03 16:42:58 http://sofienorman.devote.se
  Svara
 • vilken perfekt kropp du har fanny!!

  hdekwl 2011-01-03 15:37:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!