KOH NGAI

Framme på Koh Ngai!

Just nu kunde livet vara mer fel alltså. Den sista bilden är tagen ifrån precis där jag sitter just nu. Det enda jag ser är hav, strand och palmer. Så ska det vara! Solen är hur som helst så himla stark idag så jag fick nog redan på båtresan hit så resten av eftermiddagen hade jag tänkt spendera på vår solsäng på vår altan med en bok, ipodhögtalarna och lite nagelfix grejer. Kan ju behöva lite spa nu efter all denna ansträngning jag utsätts för här i Thailand liksom? Haha.

Hur som helst så har de trådlöst i hela restaurangen på det här hotellet så det är bara för mig att sätta mig här med min söta lilldator och blogga när jag vill! Aningen mer bekvämt och bloggvänligt än förra hotellets klumpdator där man betalade minut-avgift.. Bilderna ni ser ovan är hur som helst från hotellets strand. Det är så himla fint här! Vit sand och turkost vatten, precis som det ska vara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Där var jag förra året 😀 precis på den resorten.
    Då filmade dom in en reklam-film för garnier och min lillasyster medverkade 🙂
    det är verkligen jättefin där! 😀

    viktoria 2011-01-02 10:50:41 http://www.viktorialindstrom.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!