TORRSHAMPOO-TOPPEN

Eftersom att jag är ett stort fan av torrshampoo och har provat det mesta så tänkte jag nu skriva om mina fyra favoriter! Jag skriver dem i ordning.

Style by Björn Axén. Denna är min absoluta favorit då det är både en stylingprodukt och ett torrshampoo. Det ger väldigt bra volym, får håret att kännas fräsht igen och det är väldigt lätt att kamma ut den vita färgen. Priset ligger på 130 kr, men det är det värt.

PROFFS Dry Shampoo. Denna kommer på andra plats framförallt för att man får mycket för pengarna. Flaskan kostar endast 45 kr och fungerar väldigt bra för sitt pris. Ett vanligt torrshampoo som fräshar upp hårbottnen och håller ett bra tag på dagen utan att få håret att kännas alldeles för strävt och ”geggigt”.

TONI&GUY Refreshing Dry Shampoo. Denna kommer på tredjeplats då den färgar håret vitt lite mer än vad de andra gör. Är du blond är det inga problem men för brunetter skulle jag nog rekomendera ett av de andra tre. Annars fungerar det kanon och det är väldigt mycket i flaskan så det håller länge. Priset ligger på 120 kr.

Lee Stafford Dry Shampoo. Denna kommer på sista plats då den i princip är exakt samma som PROFFS-shampoot, fast för dubbla priset och med en konstig lukt. Flaskan kostar 80 kr och är precis samma mängd och fungerar precis likadant som PROFFS. Det är alltså verkligen inget fel på det men det går att få mer för pengarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Eftersom vi båda är lika förtjusta i torrshampoo tänkte jag tipsa om ett annat bra märke: Batiste (finns att köpa på Åhlens och även vissa Cubus-butiker). Luktar supergott, fräschar upp ordentligt och lätt att borsta/gnugga ur så man slipper bli grå ^^ Prova? (:

  Malin 2011-02-25 11:11:10 http://malinelviras.blogg.se
  Svara
 • Gott nytt år till dig ;D

  Matilda 2011-01-02 00:03:02 http://matildakllman.blogg.se
  Svara
 • Åh fina du! gott nytt år! jag länkade dig i mitt senaste inlägg, hoppas det är okej! 🙂

  STYLE CRUSH 2011-01-01 22:09:45 http://malinronnquist.se
  Svara
 • vad gör torrshampo egentligen? 😛

  marija erak 2011-01-01 22:07:09
  Svara
 • Testa potatismjöl någon gång 🙂 Jag avnände proffs torrschampo förr, men jag tycker helt ärligt att potatismjölet funkar lika bra! Billigt som bara den 😉

  Nattis 2011-01-01 22:02:29 http://mycurls.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!