FAVOURITE PLACE


Min favoritplats här på Koh Sukorn!

Idag var sista dagen här på Koh Sukorn. Lite sorgligt då det är ett himla mysigt hotell med superkul personal men det ska ändå bli kul med ett nytt ställe, ny strand och ny restaurang. Nästa ställe är lite större och nyare än det här vilket förhoppningsvis ressulterer i bättre internet också. Nu ska jag hur som helst iväg till restaurangen igen för att spela lite kort med dom andra men nu vet jag ju inte riktigt hur det blir med bloggningen på nästa ställe men det löser sig! Massa pussar!

Och för er som frågat hur många timmar före i tiden vi ligger här så är det 6! Alltså när klockan är 12.00 hos er är den 18.00 här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!