Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NOIR TEASEFick denna i julklapp och det var nog bland de bästa jag fick, den luktar så himmelskt gott! Jag hittade den i London och önskade mig den där men förväntade mig inte att jag skulle få den då den inte finns i Sverige men pappa hade lyckats smyga dit bakom min rygg och köpt den till mig. Det är knappt så att jag vill använda den utan bara ha den för mina luktbehov! Haha. Helt klart den godaste doften jag känt på en parfym och det kommer ifrån mig som har en parfymsamling på närmare 30 parfymer. Så för er som ska utomland – tips tips!

Noir TEASE by Victoria’s Secret

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vet du om den finns att beställa någonstans ifrån där det inte är as dyrt? Hittade också den där i London och blev helt fast!

  Michaela 2014-04-27 20:40:41
  Svara
 • Ååh, den luktar så sjukt gott! Jag har en annan från VS – ”Sexy little things NOIR” luktar också gal1 gott! Synd att det inte finns i Sveriige bara…

  🙂

  Linda 2010-12-30 20:12:59 http://lindaland.webblogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!