Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BANGKOK

 Hej på er kära läsare! Just nu befinner jag mig i Bangkok, och det var ju inte riktigt meningen. Men vårt plan ifrån Köpenhamn var tre timmar försenat så vi missade det planet vi skulle vidare till Krabi med så nu hamnade vi här, på världens finaste fem-stjärniga hotell i Bankok. Inte så illa det heller? Så just nu är mamma och pappa på flygplatsen för att försöka lösa morgondagen och jag och Jonatan glassar runt här på hotellet. Vi har just käkat världens godaste buffé (Thailänsk sushi var riktigt gott) och tagit oss ett kvällsdopp i poolen. Eftersom att det fanns internet på det här hotellet så tänkte jag att det bara var att tuta och köra då jag inte vet hur det blir på de andra hotellen.

Hur som helst så kommer vi troligtvis åka emot Koh Sukorn tidigt imorgonbitti så jag vet inte riktigt när vi hörs igen men sålänge bjuder jag på dessa bilder på hotellet och lite annat som jag lyckats fånga i kameran sedan jag åkte. Nu är klockan halv 11 på kvällen här så vi ska strax försöka sova, efter ett dygns resa är man rätt seg nu, men puss på er så hörs vi snart igen!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!