Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HOS MIG JUST NU

Ja här packas det för fullt men jag kan inte förstå hur min packning ska gå ihop, men det löser sig väl! Jag har nyss skrivit något som känns som en miljon inlägg och förtidsinställt till er utifall det skulle bli så illa att jag inte skulle kunna blogga där nerifrån. Nu ska jag packa ner det sista så att jag kan känna mig klar och lugn, men vi hörs igen innan jag åker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Fanny! 🙂
  Jag vet att du har varit i London flera gånger! 🙂 Jag ska dit i sommar med en kompis så jag har lite frågor angående London! 🙂

  – Vart bodde du?
  – Tipsa om några platser man bör besöka?
  – Hur tog du dig från flygplatsen? buss/taxi/bil?
  – Är det lätt att ta sig runt i London med Buss/taxi? lätt att förstå lixx?

  Vet att du har svarat på detta förut men jag orkar inte gå igenom hela ditt
  arkiv ^^

  Jätte tacksam för svar
  Linnea

  Linnea Andersson 2010-12-29 15:16:14
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!