Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CIAO!

4 bilder jag tog i Malaysia 2008.

Nej nu är det dags för mig att åka kära vänner, Thailand nästa! Men ni får ha ett helt underbart jullov och så får vi se hur det blir med bloggningen. Jag har 17 tidsinställda inlägg så det kommer minst ett varje dag med början inatt och så bloggar jag dagligen ifrån alla ställen som går. De tidsinställda inläggen är blandannat lite mer info och bilder av vissa julklappar ni frågat om, andra ”mellaninlägg” jag brukar göra som Favoriter just nu och Lyx/Budget och en maaassaa bilder ifrån plåtningen. Jag ska bo på 5 olika hotell så något lär ju ha internet kan man tycka! Så vi hörs säkert snart igen och annars finns ju som sagt alla tidsinställda och så kommer ju Cajsas inlägg ikväll och nästa söndag också. Ha de bäst, jag kommer sakna er! PUSSSSSSSSSS ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!