Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULDAGEN


Hittade denna fina bild på mig och min kusin Niklas från någon julafton när vi var små!

Godmorgon på er! Nu har jag sovit ut ordentligt och suttit och plockat i mina klappar ett tag, så himla mycket bra har jag fått! Ska strax fota och visa er men först ska jag ner och käka lite julbord till frukost. Annars idag så ska jag förtidsinställa en miljon inlägg inför Thailandsresan som ska fylla upp den glesare bloggningen därifrån och sätta igång med packningen. Låter faktiskt inte helt fel då det kryllar med förslag i mitt lilla huvud som bara väntar på att få komma ut i inläggsform!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!