Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULAFTON

Då var ännu en julafton över. Men här finns ingen tid att sörja för i övermorgon bär det iväg till Thailand och dessutom så har det varit en riktigt, riktigt mysig jul. Bara familjen + mormor och morfar, god mat, kalle anka, spel, sång, paketöppning och massa gott godis! På paketfronten hade jag inte så höga förväntningar då jag fick min iPhone i tidig julklapp men jag tror aldrig att jag blivit såhär nöjd med mina klappar. Har fått så himla mycket fint så jag kan inte sluta titta på det! Ska visa er imorgon, vill fota det i dagsljus.

Imorgon är det packning, bloggning och annan förberedelse inför resan som gäller så jag behöver en rejäl sömn nu, men en riktig bildbomb ifrån min julafton kan ni få kika på medans jag sussar! Godnatt på er finisar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Din bror är grymt snyg:D hahaha. vad lik han är dej.vi hörs. Love din brooor
  helsa honom från mej!

  ha det så bra.

  PUSSSSSSSS!

  Carolina 2010-12-27 12:48:03
  Svara
 • jag måste bara säga att din bror är riktigt snygg! ;D han verka ha ärvt det av dig ^^ <33

  elin 2010-12-26 15:04:12
  Svara
 • Shiit va mycket paket, längtar till att se vad du fått, tycker de är himla kul att se vad andra fått nämligen haha 🙂

  btw, jag är så sjukt avensjuk på att ni ska till thailand, har vart där typ tre gånger men då har vi alltid åkt typ i januari nångång.. Men jag hade typ gjort vas som helst för att åka dit nu.. jaja hoppas ni får det hur bra som helst där illafall 🙂 Kram<3

  Kim 2010-12-25 13:15:32 http://thastroms.devote.se
  Svara
 • Herregud vilken söt bild på dig & jonatan i soffan, syskon kan vara bra att ha ibland!

  NATTA 2010-12-25 12:07:37 http://nataalief.blogg.se
  Svara
 • men vart är ditt lockiga hår? 😀

  Moa 2010-12-25 08:17:21 http://mysmoa.blogg.se
  Svara
 • Herregud vad paket! 😀 Ska bli spännande o se vad du fått imorgon 😀

  mikkaelo 2010-12-25 01:21:50 http://www.mikkaelo.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!