Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CAUSE I CAN'T COME BACK HOME TILL THEY'RE SINGING, LA LA LA


Modell: Jag Foto: Sofia Wählby

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jättefina bilder :}

  hil 2010-12-25 20:05:56
  Svara
 • jätte fina bilder. vill också vara model. jag skulle nog passa som det. du passar som det. Jag har en fråga. Hur roligt är det att vara model i stockholm? Mina släktingar bor i stockholm. dom brukar hälsa på sommaren. Idag har jag färgat håret till kastangebrunt. hörde att du hade tagit en fika med min syster Amanda.Vill också ta en fika med dig. var snäll att svara på detta. pieace love. kram carolina 🙂

  carolina 2010-12-25 16:44:56
  Svara
 • ursäkta men fan vad långtid det tar att göra inlägget med dina julklappar!!!
  du skrev ju för ca två inlägg sen: att du höll på med att ta foto o sånt på de och att det skulle komma upp snart. men det har går jäääätte många tim nu………….
  drygt säger jag!

  dryga personennnnnnnnnnnnn 2010-12-25 16:37:50
  Svara
 • fin bild!

  Svara
 • Hej! Du skulle inte kunna ta den här frågan som ”dagens fråga”?
  Jag ska köpa en systemkamera och jag vet inte riktigt vilken jag vill ha, kan du berätta lite om din, vad de är för märke på den och vad som är viktigt att en systemkamera ska ha för att den ska va bra?

  Kram 🙂

  jenny 2010-12-25 13:28:11 http://jeennynordqvist.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!