Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAGENS FRÅGA

Hej, såg listan och var bara tvungen att fråga, Hur håller du dig så strukturerad? Det är lätt att göra fina planeringar men hur gör du för att det ska funka, för att du verkligen GÖR det du bestämt dig för att fixa?

Svar: För att jag tycker att det är roligt just när det finns en lista! När jag ser allt framför mig som jag måste göra så är det så kul att bocka av dessa saker så att de blir en jäkla fart på mig att göra färdigt det som ska göras. Mitt trick för att hålla mig strukturerad och få saker gjorda är listor. Jag har en ”övrigt” bok där jag skriver ner sånt här, idéer till tex. bloggen och oufits, tankar jag har ibland som kan vara bra att ha nedskrivna och sånt och den boken är en av de bästa saker jag äger! Om jag vore er skulle jag skaffa mig en sådan på direkten. Ett annat tips är att alltid sätta mål. Tex. ”När jag har gjort hela den här listan ska jag få baka en kladdkaka och se på det nya Gossip Girl-avsnittet” eller liknande, något man själv tycker om att belöna sig med för då blir man mer motiverad till att göra vad man ska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack så jättemkt för svaret.
  Går andra året natur och känner mig bara inte lika motiverad som förr, får ta mina listor på större allvar då 🙂

  Nena 2010-12-23 14:40:43
  Svara
 • åh vad roligt att läsa, du är precis som jag! älskar listor! 😀

  pem 2010-12-21 22:34:59
  Svara
 • Hej! Jag läste för ett tag sedan att du hade väldigt många mvg i nian, och min fråga är då, hur gör du när du pluggar?

  Sofia 2010-12-21 19:52:52
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!