Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULKLAPPSSHOPPING – CHECK

Sådärja! Nu är jag hemma från min och Elinas julklappasshopping på stan som var väldigt effektiv. Fick alla klappar köpta förutom en som inte gick att köpa i stan så det var mycket bra! Nu ska jag snart dra på mig byxorna igen (som jag av någon anledning tar för vana att ta av mig när jag kommer hem?) och springa ner till Norrviken Centrum för att möta upp Emma och Elina! Där ska vi sedan käka lite middag och köpa med oss massa gott hem för en riktig myskväll som ”hejdågrej” innan jag åker till Thailand då vi inte kommer hinna ses mer. Riktigt mysigt! Men ska försöka fixa ihop några inlägg först, hår kommer tre bilder från idag:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!