Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

You can break everything down to chemicals, but you can't explain a love like ours.

Hej alla Fannys läsare! 😀

Cajsa heter jag och Fanny har övertalat mig att ha en liten del här på söndagar då jag skriver om det som faller mig i smaken inom kläder och skönhetsprodukter! Blir nog riktigt bra hoppas jag!
Och idag så tänkte jag tipsa om Världens bästa hårprodukt, Moroccan oil.

Det är en slags hårolja som är riktigt bra nu under vintern när de flesta får frissigt hår och även på sommaren då håret tar stryk av sol och bad.
Jag fick tipset om denna i somras och beställde hem den, och sedan dess har jag varit beroende haha! Det som är bra med denna olja är att den funkar till ALLA typer av hår och inom alla områden, jag trodde att den skulle göra håret tungt och äckligt men icke det går in i håret direkt! Jag vet inte riktigt om det finns att köpa i Sverige ännu (som alla andra roliga saker man vill ha haha) men jag tror verkligen att det kommer att komma in snart men tills dess så får man beställa från nätet. Jag beställde min moroccan ifrån en jättebra hemsida som säljer massvis av smink och hårprodukter till bättre priser, så kika in där! Lookfantastic

Jag tror att priset ligger på ca 300 kr men då räcker den också sjuukt länge!

Vi hörs nästa söndag! 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är det den oljan som kommer från oliver som getterna käkar upp, sedan skiter ut kärnorna som man tar vara på och gör olja av? Har hört att den oljan är bra till det mesta 😀

  Lovisa 2010-12-19 22:46:33
  Svara
 • Det här var riktigt bra. Ser fram emot nästa söndag redan nu haha! (:

  Jessica 2010-12-19 21:40:01
  Svara
 • Japp det stämmer, MaroccanOil är super duper bra!

  Linda 2010-12-19 20:52:52
  Svara
 • kan du inte berätta lite om dig själv var du är ifrån osv ??

  a 2010-12-19 20:48:44
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!