Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svar på Thailands-frågor

När åker du till Thailand och hur länge ska du vara där?

Jag åker på annandagens kväll (26e) och kommer vara där lite längre än 2 veckor!

Har du varit i Thailand förut?

Japp det har jag! 5 gånger om jag inte minns fel. Första gången var 1999 eller liknande och då var det typ inte en enda svensk där… haha.

Vart i Thailand ska du?

Vi ska åka runt en hel del! Men Krabi, Koh Suton, Koh Hai, Phi Phi Island och Phuket!

Ska du dit med familjen, släkt, vänner etc?

Jag ska dit med familjen och sedan kommer vi vara med mina kusiner lite mer än halva resan.

Kommer du blogga ifrån Thailand?

Jadu, det är en väldigt bra fråga. Datorn ska med såklart och har jag internet så kommer jag blogga dagligen men då vi kommer flytta runt en del och det är Thailand vi snackar om här så är jag inte säker på att de kommer ha internet på alla hotell. Har hittat att det står ”internet service” på de flesta hotell men det vet ju inte jag om det är någon gammal dator i receptionen med ett modem eller om det är trådlöst, det får visa sig helt enkelt! Kommer hur som helst att tidsinställa ett par inlägg innan så att det inte blir helt tyst här.


En bild från Phi Phi Island-hotellet.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej fanny.Vad underbart.Jag är i Thailand just nu.Och det är helt underbart.En värme som skulle ha kommit för en månad sen har kommit nu i stället så värmen är på topp.När ska du till Koh hai? Jag ska med dit.Jag ska bo på tapawin ressort.Så vem vet kanske vi ses.Skulle vara jätte roligt då du är en stor förebild.

  MASSOR MED KRAMAR OCH GOD JUL MAJA 🙂

  Maja 2010-12-24 08:17:32 http://ww
  Svara
 • Hej Fanny.Vad underbart.Jag är i Thailand just nu.Det är helt underbart och det skulle ha kommit ett högtryck för 1 månad sen som har kommit nu i stället så värmen är på topp.När ska du till kog hai?Jag ska med dit nämligen.Jag ska bo på tapawin resort.Så vem vet kanske vi ses.

  MASSOR AV KRAMAR OCH GOD JUL MAJA:)

  Maja 2010-12-24 08:12:54 http://www.ahappyone.blogg.se
  Svara
 • åååh koh hai har jag varit på, heeeeelt underbar ö. Ha en trevlig resa! 🙂

  Lisa 2010-12-23 20:06:15
  Svara
 • Phi Phi island är så jääävla fint!

  emilia 2010-12-19 22:36:39 http://emiliaawestling.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!