Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FINALLYYYYYY

ÄNTLIGEN ÄR DET SLUT. Efter tre veckor där jag stenpluggat hela vardagarna och jobbat morgon till kväll på helgerna så är det äntligen över och det enda jag har framför mig är hela julen och en underbar Thailandresa. Känslan i magen kunde inte bli bättre kan jag lova! Så nu är jag all yours! Vet att jag har varit väldigt distraherad på senaste tiden och har varken haft tid att skriva inläggen eller tid att komma på dem men nu har jag saknat den riktiga bloggningen i tre veckor så nu jäklar! Startning NOW.

Ps. Missa inte Cajsas första inlägg som publiceras ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hur ofta plattar du ditt hår? det kan ju ha lite o göra med att de är så långt? 🙂

  feliciam 2010-12-21 20:31:24
  Svara
 • Snyggis!

  mikkaelo 2010-12-19 21:39:08 http://www.mikkaelo.blogg.se
  Svara
 • hej du har ju vatt i London, jag ska dit den 25 och va där i 5 dagar har du något tips om vad man kan göra där? det skulle vara jätte roligt om du svarade! 🙂

  maja 2010-12-19 21:08:04
  Svara
 • å va skönt !

  ida 2010-12-19 20:14:23 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!