Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LITEN JULBILD FRÅN JOBBET


En bild jag tog på jobbet idag, så himla mysigt med alla julgrejer nu!

Nu har jag varit hemma ett tag och hjälpt bror min med ett par grejer. Är död i hela kroppen efter denna dag så ska snart lägga mig framför TV’n ett tag och halvsova lite hade jag tänkt. Just idag hade jag faktiskt hellre velat göra någonting kul än att sitta hemma men en heldags jobb väntar imorgon med så det är inte allt för mycket att göra åt saken tyvärr.

Och för er som frågade vad jag jobbar med så jobbar jag i en blomteraffär som florist. Jag står alltså i kassan, hjälper kunder, binder buketter, slår in saker osvosv. Ett vanligt butiksjobb fast med blommor! Butiken ligger i Fältöversten på Östermalm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej fanny, jag ha läst din blogg i 1 år nu och du verkar vara en toppen tjej som vet hur man hanterar stil! Jag älskar din blogg!
  Men nu undrar jag-redan imorgon ska jag utomlands, gör du något speciellt för att bli brun!?:)
  Tacksam för svar! Puss

  Haya 2010-12-18 21:13:37
  Svara
 • ja det är verkligen mysigt me alla grejer, jag jobbar med i blomsteraffär, fast på plantagen =)

  ida 2010-12-18 20:27:20 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!