Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CHRISTMASBREAK


MQ Zoul, 349:-

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån skolavslutningen och en julklappsrunda på stan med Frida. Fick tre julklappar köpta och dessa fina handskar ovanför kom också med hem till mig själv för ett presentkort jag fick förra julen och det blev lite brådis att använda nu! Det är så himla skönt att det äntligen är jullov. Nu är det bara två jobbdagar kvar och sen börjar allt det roliga! Med tanke på jobbet imorgon så blir det en hemmakväll ikväll så jag ska slå in lite julklappar och sånt småpyssel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!