Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR PÅ FÖDELSEDAGEN

Nog med att jag bara har en, men han är rätt grym ändå så han förtjänar ett stoort grattis!

Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren? – Fanny på oplogade vägar.
Usch vad jag hatar snö när det är på fel sätt. Så länge det är jul och den kommer på natten, fastnar på träden och vägarna håller sig plogade tycker jag om den men annars blir jag bara sugen på att ta ut stora hårfönen och göra mig av med skiten. Bäst för vägarna att det blir plogade tills imorgon med andra ord! Nej, nog med det arga. Är på mitt aggressiva humör idag vilket gått ut över både Emma och Frida men nu ska jag vara gullig! Nu är de sista lektionerna för året avklarade och har bara avslutningen imorgonförmiddag kvar vilket är riktigt skönt. Vi fick tillbaka våra nationella idag också och jag blev faktiskt riktigt nöjd, tro det eller ej. Men nu svälter jag snart igen så bloggningen får fortsätta senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!