Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Take, take, take it all but you never give.

ÄNTLIGEN är jag klar med plugget för det här året. Nu är det bara lite slapplektioner imorgon, avslutning på fredag och jobb i helgen kvar. Sedan är jag fri för att göra vad jag älskar mest i nästan en månad. Fira jul och resa (solabadashortsgodmatslappa). Söndagkväll kommer typ bli den bästa dagen i mitt liv, haha. Hur som helst så ska detta då firas med en luuugn kväll som jag älskar. Middag snart, några blogginlägg och någon riktigt bra film, kanske med familjen. Oslagbart! Nu ska jag fota lite grejer som kom på posten idag, pussis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur har du gjort sådär med håret, sjukt snyggt!! Hoppas du svarar 🙂
  God Jul & Gott Nytt År

  Emma 2010-12-15 21:44:46
  Svara
 • Vad skönt med lov på fredag! Vi går till onsdag nästa vecka 😉

  hanna 2010-12-15 17:57:26 http://blogg.veckorevyn.com/hannamaria
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!