Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Skulle inte du kunna visa hur du blev på ditt skolfoto i år? Både klassfoto och självporträttet!

Svar: Hejsan! Eftersom att jag hade svinkoppor på ena sidan av ansiktet när detta togs så beställde vi inte hem självporträtten men på klassfotot hamnade jag så att den sidan av ansiktet inte syntes så den bilden har jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh fy vad jobbigt ! det ska alltid vara något hemskt på skolfoton 🙁
  kram på dig !

  Ebba Leijon 2010-12-16 19:14:02 http://byebbaleijon.blogg.se
  Svara
 • alla har ju skit fint hår i din klass!!

  rebecca 2010-12-16 17:45:30
  Svara
 • hej fanny 🙂 du är sjukt fin och ja älskar din blogg! jag har några frågor som ja undrar om du kan svara på, du kanske kan ta det som dagens fråga?

  det är en tjej i min klass som är taskig mot mig, hon slänger ur sig elaka kommentarer och gör småtaskiga grejer hela tiden, och sen säger hon att de är på skoj. Hon tror inte att jag tar illa upp men det gör ja faktiskt. problemet är att vi ändå är bra kompisar, och ja vågar inte säga till henne att ja känner mig ”mobbad”. har du någongång kännt dig mobbad eller kränkt av en kompis eller klasskamrat? mår ganska dåligt över det här men jag vet inte om jag vill säga till en lärare eftersom vi är kompisar :S jag går i sjuan och vill inte att det ska fortsätta hela högstadiet :S vad tycker du ja ska göra?

  anonym 2010-12-16 15:34:25
  Svara
 • O-M-G
  vad vacker du e! suuuuuuuuuuuper fin 🙂

  Linn 2010-12-15 20:37:32
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!