Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LUCKA 14 – JULKLAPPSTIPS FRÅN MUS

Här är tre helt perfekta julklappar till det kvinnliga könet i alla åldrar från Make Up Store! Världens bästa rouge-borste som ger perfekt färg och sätter den precis där man vill ha den, min absoluta favoritkräm som är bra för torr hy men samtidigt gör så att man inte blir sådär glansig som man kan bli i ansiktet fram åt eftermiddagen och sist men inte minst, ett presentkort för 500 där mottagaren får en sminkning och välja produkter för hela beloppet. Tipptopp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!