Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BÖRJADE MED DAGENS FRÅGA – SLUTADE I MIN LIVSHISTORIA

Hej Fanny! Som Dagens Fråga, skulle du inte då kunna berätta lite om din tid på högstadiet? Hur du var, om du hade många vänner, hur det gick i skolan, din dåvarande stil, om du var socialt engagerad i något osv. Dessutom: Röstade ni till vem som skulle bli lucia när du gick i nian? För i så fall måste du antingen ha varit väldigt populär som fick så mycket röster, eller så var det bara för att du är så otroligt vacker som alla valde dig.. Styrkekramar till dig tjejen, din blogg är toppen!

Svar: Tusen tack! Självklart, jag ska försöka skriva ihop lite om min högstadietid på något bra sätt och ja, vi röstade fram lucian! Blev så himla glad! Hur som helst, då sätter vi igång:¨

Update: Okej detta blev typ min livshistoria…. hahahaha.

7an: Det var i sjuan allt började hända egentligen. Jag umgicks nästan bara med vårt lilla tjejgäng i klassen som bestod av mig, Jill, Tina, Ylva och Maria och det var lite småtjaffs emellan oss och det ”andra tjejgängen” i klassen, haha. Hur som helst, i början av vårterminen i sjuan så fick jag min första pojkvän, min första kyss, mitt första allt. Petter.  Vi hade alltid gått i samma skola och när jag gick i ettan och han i tvåan gick vi till och med i samma klass då vi hade blandade klasser och då var jag kär i honom men vågade TYVÄRR inte fråga chans för han var en av de tuffa och busiga killarna i klassen så egentligen var man väl lika rädd för honom som kär, haha. Hur som helst så la han till mig på msn en dag, helt ut ur ingenting. Vi hade liksom inte pratat på 7 år. Vi började iallafall prata mer och mer men vi var tillräckligt mogna för att inte våga hälsa på varandra i skolan så när vi blev tillsammans och det kom ut blev det ett jäkla liv där ett tag, haha. Hur som helst så spenderade jag väldigt mycket tid med honom efter det men var aldrig en sån som dissade mina vänner för pojkvännen. Skolan brydde jag mig inte så speciellt mycket om då, jag gjorde vad jag var tvungen att göra bara och la inte så mycket mer energi på det.

8:an: De sista dagarna på sommarlovet innan 8:an började jag umgås med min gamla kompis Danni och vi blev bästa kompisar direkt och vi satt som ihop och då gled jag ifrån alla mina andra vänner rätt rejält. Jag och Danni gjorde hur som helst massa grejer jämt och vi hade otroligt kul vad vi än hittade på, det var det som var bäst med henne. Det var även här jag hade min ”fjortis-period”. Cajsa och Danni var ”värsta fiender” vid den här tiden, ni vet, en såndär man hade i sin fjortisperiod som man hatade över allt och när jag och Danni bråkade lite under en period vid jul så träffade jag Cajsa för att säga förlåt och efter det blev vi vänner. Vänskapen varade inte allt för länge dock då vi började bråka rejält när jag och Danni blev vänner igen. I slutet av 8:an så gjorde jag (helt utan att tänka) slut med Petter och fixade själv till en förjäklig period för mig själv. Tror aldrig jag mått så dåligt som jag gjorde då och det resulterade i hemska betyg, alla vänner förlorade förutom Danni & Anna, äckliga lager med smink och lite ”player-varning” i behov av bekräftelse. Detta tog mig dock tillbaka till Cajsa då hon är världens bästa att prata med och vi började träffas igen och pratade och jag insåg hur jäkla bra hon är och hur dum jag var som började bråka med henne över något som egentligen inte var emellan oss från början. Sommaren kom och jag och Danni sa upp vår vänskap, jag fick Petter och alla vänner tillbaka, startade bloggen och drog ner ett par lager på sminket.

9:an: Jisses. Nian kommer verka så jäkla händelselös efter dessa andra två år men hur som helst. Alla tjejgäng i klassen blev till ett stort tjejgäng och iprincip hela 9:an umgicks vi hela klassen på helger och sånt och vi hade otroligt kul. Jag umgicks också väldigt mycket med Cajsa här så hon brukade vara med oss från Söderbaumska. På vintern tog det slut mellan mig och Petter, igen, men på ett bättre sätt denna gång. Det tog bara slut. Ingen GJORDE slut, utan det tog slut. En dag slutade vi bara höras och båda visste att det var nog och vi började träffa nya. Här började jag bry mig och skolan och det var även här min fixering vid mvgn började. På våren i 9:an fick jag reda på att jag skulle flytta till Stockholm och jag började förbereda inför det. Under denna period var Tina och Cajsa mina närmaste så dom var med mig till Stockholm för att kolla på huset och sånt. Sedan kom sommarlovet och två dagar senare lämnade jag Falun för att flytta till Stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hur kunde du höja betygen från hemska till kanonbra på ett halvår?

    sandra 2010-12-15 16:12:42
    Svara
  • Riktigt kul att läsa! 🙂

    hej 2010-12-14 22:15:33
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!