Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BICONE DESIGN

Titta vad jag hittade i min brevlåda idag! Det är ringen jag skrev om igår ifrån företaget som jag har tävlingen tillsammans med plus en till assnygg ring och ett örhänge! Det var ödet, denna ring bara ville till mig, haha. Hur som helst är det Bicone Design’s (www.parlsmycken.com) nyheter såhär inför jul och I love them! Helt klart 3 nya favoriter i smyckesskrinet. Om ni skyndar er kan ni vara med och tävla om ett utav dessa smycken i min tävling längre ner, annars hittar ni allt på http://parlsmycken.com! Tusen tack!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!