Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FIRE

Hej på er världens finaste läsare! Jag är så himla tacksam för att jag har er idag och att ni klickar er in här på min blogg om och om igen och skriver så fina kommentarer. Vet inte varför just idag men har haft känslan i mig sedan imorse, tack! Kom hur som helst hem för ett tag sedan men har spenderat den senaste timmen framför brasan i vardagsrummet med mamma, pappa, faster Marie och en stor kopp chailatte. Helt perfekt efter en lång arbetsdag! Nu har jag bara en jobbig skolvecka och en jobbig arbetsghelg kvar, sedan väntar jul och Thailand! Underbart. Nu ska jag sätta mig och kolla igenom matten men förutom det lägger jag undan plugget för ikväll. Känner att jag har förtjänat det efter dessa två dagar på jobbet och förra veckan då jag (sjuk) kämpade mig iväg till skolan varje dag. Go Fanny! Här har ni ett par (väldigt mörka och suddiga) bilder som togs vid brasan nyss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!