Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAGENS FRÅGA

Hej, jag undrar vad du använder för plattång? Kollade på youtube för en stund sen när du skulle göra lockar i håret, var det en ga.ma plattång? Är dom bra? Skulle vara så jäkla tacksam för svar, ska nämnligen köpa ny, men vet inte vad jag vill ha? Snälla svara söta Fanny! Kram

Svar: Jag har en från GA.MA ja! Dock är den 6 år gammal så det känns som att det borde gå att få tag i en lite bättre men kan rekomendera GA.MA’s plattänger i allafall för min är riktigt bra och har hållt väldigt länge som sagt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!