Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

EN LITEN DOS CAJSA?

Jag har fått min bästa blogg-idé någonsin (förutom när jag startade den då)! Att min gulliga Cajsabajsa ska skriva ett inlägg här i bloggen varje vecka, på typ söndagar. Cajsa har inprincip lärt mig allt JAG kan och jag beundrar den tjejens garderob grovt. När hon kommer hit står jag typ och stirrar ner i hennes väska och funderar på att ta den och dra, haha. Så min idé var då att hon kan skriva ett inlägg här varje vecka om vad hon känner för just då, kanske lite tips om mode och skönhet osv. Vad skulle ni tycka om det?


På tal om tjejen så saknar jag henne rätt rejält också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!