Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LUCKA 9 – JULKLAPP TILL POJKVÄNNEN

Nu var det dags för julklappstips till pojkvännen. Måste säga att jag är väldigt glad att jag är singel i år så att jag slapp denna panik! Haha. Men jag ska göra mitt bästa för att hjälpa er iallafall.

Det är svårt då jag tycker att man ska ge bort något personligt till sin pojkvän och jag känner inte alla era pojkvänner (tack och lov, haha) men jag har försökt pricka in några saker som passar de flesta. Annars får du tänka på hans intressen och vad han tycker om, det brukar hjälpa.

♥ Kläder
♥ Parfym
♥ Väska, smycke, klocka eller annan acessoar
♥ Någon DVD-box eller film
♥ Någon fotogrej du gör själv
♥ Underkläder
♥ Biljetter till något (bio, match, konsert)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det armbandet som du har på bilden, var kommer det ifrån? 🙂
  Bra tips! Har lite små panik vad jag ska köpa till min pojkvänn… 😀

  Elina 2010-12-11 14:03:06
  Svara
 • bra tips. tack !

  ida 2010-12-09 21:24:17 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!