Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAGENS FRÅGA

det blev jätte fint! jag tycker det är så himla dyrt att gå till frisören, hur mycket fick du betala för allt? (: tacksam för svar!

Svar: Tack! Jag fick betala 1100 för klippnings och slingning på PUB men då är mitt hår förjäkla långt och tjockt också. Priset varieras ju väldigt mycket beroende på ditt hår och vart du går!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha, jag går hos en frisör i lilla staden Eksjö och där betalade jag 1700 kr med sling/klipp + två hårprodukter(ca 1500 för själva klippningen) och det är smällar man får ta när man ska göra sig fin. Jag har en kort pixie-frisyr som tar lång tid att klippa till och har en undercut som jag färgat brunt medan det längre håret på gässan är blont. Jag betalar gärna när det gäller håret då det är det jag tycker är viktigaste i mitt utseende 😛 haha

    Jossan 2010-12-09 16:26:41
    Svara
  • Va billigt! Mitt hår är lite längre än axlarna, och på ett ställe i göteborg ville hon ha 1300 för klippning och slingning sa hon.. skumt!

    Nattis 2010-12-09 13:40:24 http://mycurls.blogg.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!