Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SISTA SVAREN

Har du någonsin varit i skåne?  Vart och vad tyckte du i så fall? 

Jag tror faktiskt inte att jag har det! Säkert någon gång när jag var liten men inte som jag minns tyvärr.

Asså vi ska snart bada med skolan och det hatar jag verkligen. för nu på vintern så är iaf jag jätte blek, men det största problemer är min mage och mina kuddar som jag har på in sidan lårn, om du förstå ? dom går liksom ihop.. hur gör du föratt få så perfekta ben och mage ?

För det första så är alla bleka nu så du är iallafall inte ensam och sedan kan jag trösta dig med att jag också har ”kuddar” på insidan av låren, eller ”klumpar” som jag kallar dem, haha. Det är det enda komplexet jag har över min kropp och jag gör allt för att dölja det. Det är riktigt, riktigt jobbigt men det är som det är helt enkelt då de är så gott som omöjliga att träna borta. Alla är inte perfekta, tyvärr. Och även fast de flesta har väldigt raka lår så är vi ju iallafall två som inte har det! Haha. Det jag gör i ”bara benstider” är att ha lite längre shorts och sånt så syns det inte, men i bikini är det tyvärr bara att gilla läget! Så kan jag ju säga att det nästan bara är du som tänker på dem också.

vilket tycker du va det roligaste skolåret i grundskolan? 

7an tror jag!
Är kär i din gröna höstjacka! Har du någon aning om vart man kan få tag i den nu när den slutat sålts i butikerna?

Jag har faktiskt ingen aning. Du får väl kika på tradera eller liknande för jag tror inte att du kommer hitta i någon butik tyvärr!

kan inte du ha läsarträff i norrköping? =D

Haha, jag vet inte om jag har så många läsare där!

Vilk bloggar läser du?  och läser du någon blogg från Falun?

Jag läser nästan alla modette-bloggar + lisaplace! Och nej, jag läser faktiskt ingen blogg ifrån Falun sedan Cajsa slutade blogga (för hundra år sedan)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • en till fr nrkp 😉

  S. 2010-12-10 15:56:30
  Svara
 • Åhh, skåne får man inte missa! Det är underbart! ♥ 😀

  K E L L Y ' 2010-12-09 20:48:36 http://kellymenelii.blogg.se
  Svara
 • här har du en läsare från norrköping! vet några fler som skulle komma också! 🙂

  ee 2010-12-08 18:23:20
  Svara
 • hejhej 😀 jag tycker också att du ska göra lästräff i norrköping känner många som läser din blogg i norrköping 🙂

  julia 2010-12-08 16:17:56 http://juliaforsen.blogspot.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!