Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BJÖRN BORG.

Igår eftermiddag kom det förbi en kille och knackade på dörren och lämnade ett paket ifrån Björn Borg! Det innehöll 4 cupcakes, ett par supersöta trosor, vanliga bakformar, designade bakformar, ett cupcake-recept, lite fint, hjärtformat stössel och ett litet brev! De har tydligen en ny grej nu där man kan köpa söta trosor i en förpackning som även innehåller designade bakformar och recept (som ni ser på bilden nedan). Blev hur som helst superglad, jag menar, vem blir inte glad av underkläder och cupcakes?! haha. Tackar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!