Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Klippklipp

hej på er! Det blev inte så mycket av med min bliggning igårkväll men jag hoppas att ni har förståelse med det för jag mådde verkligen inte braxoch idag har det blivit ännu värre. Vi har studiedag idag så jag borde väl ha stannat hemma och vilat men nu sitter jag och Elina på pendeln och ska in till stan för att klippa och färga! Jag är ordentligt trött på min hårfärg och min utväxt så det ska bli riktigt skönt, men vad jag tänker göra får bli en överraskning tills när jag kommer hem sen! Ha en bra dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jag ska köpa en ny mobil men jag har lite svårt att välja vilken jag vill ha. Det står mellan iphone 4 och samsung galaxy S. Vissa säger att iphone 4 är bättre medans andra säger att samsung galaxy s är bättre. Vet du vilken som är bäst?:)

  fia 2010-12-07 16:38:57
  Svara
 • Åh vilken fin blogg du har, gillar din profilbild!

  Linnea 2010-12-07 16:33:16 http://onlylinnea.devote.se/
  Svara
 • Åh,älskar din blogg! du skriver så bra 🙂

  matilda 2010-12-07 16:12:22 http://seeu.blogg.se
  Svara
 • Väntar med spänd förväntan! Blir säkert jättebra!

  Cecilia 2010-12-07 16:03:02 http://www.ceciliarydestrand.blogg.se
  Svara
 • Klipp inte av din vackra hår! Max 1 cm, order! och bli inte blåhårig. haha

  Linda 2010-12-07 13:14:14
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!