Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAGENS FRÅGA

jag ska köpa en ny mobil men jag har lite svårt att välja vilken jag vill ha. Det står mellan iphone 4 och samsung galaxy S. Vissa säger att iphone 4 är bättre medans andra säger att samsung galaxy s är bättre. Vet du vilken som är bäst? 🙂

Svar: Jag har inte provat Samsung Galaxy men jag vet att min iPhone 4 är bäst i hela världen! Och så vet jag igenom min gamla mobil att Samsug är jäkligt segt och dampar lite onödigt mycket ibland. Så jag skulle satsa på iPhone 4 om jag vore du, dessom så är det ju så att fler och fler skaffar iPhone och så finns det ju grejer som bara funkar mellan de mobilerna och då är det kul att ha en! (Och så är spelen bäst på iPhone.. hehe)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • en annan mobil är Nokia n8, har själv fått den för 2 veckor sen och förälskad i den haha !

  lizel 2010-12-09 16:08:54 http://lizels.blogg.se
  Svara
 • Hejsan Fanny 😉
  Jag har ett stort problem och det är att jag inte hittar klänning eller skor att ha på mig på jul och nyår så jag undrar vad du ska ha på dig för skor och kläder på jul och nyår?… och måste bara säga att din blogg är bäst;)

  Tacksamm för svar 🙂

  Luisa 2010-12-08 15:41:11
  Svara
 • iPhone är bara en snobbpryl. För de som vill vara märkvärdiga och har gott om pengar eller väljer att lägga pengar på en hypad pryl. iPhone är inte bättre än Samsung Galaxy S eller andra motsvarigheter. Dessutom är iPhone svindyr i jämförelse. Du betalar för att det stå Apple. Tycker absolut att iPhone har snygg design, men jag rekommenderar den ändå inte för den är inte prisvärd. Själv inväntar jag pepparkakan från Samsung dvs. Nexus Two (Google mobil). Analyser tyder på att iPhone inte kommer att fortsätta växa, men inte heller att minska. Däremot kommer det komma allt fler konkurrenter så iPhone blir inte större procentuellt. Android misstänks dock fortsätta växa stadigt. Att Google sen äger ut allt och alla är bara ett faktum! 😉

  Rebecka 2010-12-07 22:29:09
  Svara
 • Synd bara att den är så dyr!

  Nattis 2010-12-07 22:16:56 http://www.mycurls.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag undrar hur du får in det där ”gilla på facebook,blablabla” i dina inställningar 🙂

  Pia 2010-12-07 22:09:00 http://www.misguide.devote.se
  Svara
 • dagens lucka i julkalendern, när kommer den upp?;)

  Julia 2010-12-07 21:59:22
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!