Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

5 SVAR

Har du alltid haft långt hår?

Nej inte alltid, när jag gick i 7an gick det bara lite längre än axlarna, sen vet jag inte vad som hände riktigt! Haha.

jag är 13 år och letar efter vinterskor men det är helt omöjligt att hitta några så kan du inte visa vilka skor du skulle vilja ha om du var 13 år som inte är för dyra och utan klack. Kran Maja

Jag skulle välja ett par snygga boots. Ungefär sånna som jag har ifrån Din Sko med snörning fast lite mindre. Vet att det finns sånt på tex. Scorett, Skopunkten och Din Sko!

kan du skriva lite om hur man gör en fin sotning men inte så de ser på kladdat ut för ja är ju bara 12.

Gå in på Make Up Store och fråga efter deras sotningspensel. Har den men vet inte exakt vad den heter, den gör inprincip hela jobbet för dig! Sedan skulle jag tipsa om att inte använda svart utan mörkbrunt eller mörkgrått istället, och om du har små ögon så ska du helst inte ha någon färg under ögat för då ser det mindre ut.

hur fixar du ditt hår? o hur du sover med det och hur du fick de så långt.

Fixa det brukar jag inte göra överhuvudtaget. Dra en borste igenom det någon gång ibland är ”fixa” för mig, haha. Jag sover alltid med det i en knut, därmed ofta stora vågor i håret. Hur det blev så långt vet jag faktiskt inte, det satte bara fart och växa en vacker dag, bra gener! Men ta hand om det ordentligt är ett bra tips!
 
Om du skulle ut och dansa nån kväll, typ på en club, vad skulle du då sätta på dig ? och vad för skor skulle du ha ?  haha behöver lite inspration 

Jag skulle ha ett par svarta högklackade boots nu på vintern och ett par riktigt snygga klackar med rämmar på sommaren. Över skulle jag ha en snygg klänning eller möjligtvis stuprör och någon supersnygg topp nu på vintern!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!