Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KILL ME

Nej usch, fy och blä vad förkyld jag är. Ögonen och näsan rinner, halsen svider, huvudet värker och snart har jag nog slagit nysrekord. Skavsår runt näsan har jag också. Ja gud så synd det är om mig, hehe. Är hur som helst hemma nu. Gick på matten och sedan blev engelskan ett hål och då åkte jag hem för spanska och Fanny just nu är ingen vidare lyckad kombination. Så idag ska jag räkna matte och börja läsa svenskaboken, annars bara blogga och försöka bli frisk! Så vi hörs snart igen, dagens lucka kommer nog vara min favoritlucka av alla så där har ni något att se fram emot!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!