Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANG. MITT ARKIV

Okej, nu har jag fått nog. Jag har hört att systemet i mitt arkiv suger och jag tycket det själv men det är INTE MITT FEL. Jag har bett killarna på Bloggpartner att titta över om dom kan fixa det och dom har sagt att dom ska kolla på det och mer än så kan jag inte göra. Jag vet att det är ett jättedumt system då jag själv brukade använda mitt arkiv nästan varje dag och nu inte orkar med det längre men sluta skälla på mig för jag kan tyvärr inte göra något åt det. Jag hoppas att det blir ändring på det i framtiden!

Så, då var det utrett.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Klart det inte är ditt fel! Ta inte åt dig!

    Moa 2010-12-06 11:11:04
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!