Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LUCKA 4 – PYNTA RUMMET

Bakom den här luckan tänkte jag visa hur jag har adventspyntat mitt rum! Brukar börja lite vid advent och sedan lägga på lite mer närmare jul. Grejen är att mitt rum går ju väldigt mycket i vitt och lite svart och brunt och jag tycke att det kändes tråkigt att förstöra hela stilen och känslan med massa röda tomtar och adventsljusstakar så i år har jag pyntat så att det passar rummet och jag blev verkligen jättenöjd!

Det jag gjorde var bara att jag valde ut en stor, vit stjärna som jag gott och väl skulle kunna ha där året runt då den är så himla fin och ger supermysigt ljus och så valde jag ut två vita julstjärnor och satte i fönstret istället för röda. Det är väl allt jag egentligen gjort än sålänge, tänkte fylla på med en julstrumpa, lite fler ljus och någon ängel eller vit tomte närmare jul men det visar jag er då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • gudd vilken fin liten soffa ! vart har du köpt den eller var finns det en sån ungefär och vad tror du att den kostar 🙂 <3

  kram !

  Alexandra 2010-12-05 16:57:14 http://alexandrawirth.blogg.se
  Svara
 • great decorations!!!I love Christmas!!!*_*
  www.paolinasspace.blogspot.com

  Paola 2010-12-05 09:53:40 http://paolinasspace.blogspot.com/
  Svara
 • Gärna innan måndag, skulle vara jättesnällt!

  V 2010-12-04 22:25:36
  Svara
 • hejhej!
  Jag tänkte fråga om inte du skulle kunna lägga in lite tips på klänningar till jul/nyår som man kan ha i år? Gärna klänningar som finns i butik.
  Har så himla svårt att hitta en klänning till julmiddagen i skolan, så det skulle underlätta mycket! Gärna under 500! Kram!

  V 2010-12-04 22:25:10
  Svara
 • *den är hel vit!

  anonym 2010-12-04 20:11:10
  Svara
 • hej hej ! jag ville bara säga att Lagerhaus har en jätte fin julstrumpa som verkligen skulle passa till ditt rum om du inte redan har en annan detvillsäga;)

  anonym 2010-12-04 20:10:42
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!