Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 SVAR #11

vad väger du?

Jag vet inte säkert då jag inte brukar väga mig men runt 60 skulle jag tro!

Om du kommer hem typ super sent och bara vill lägga dig och sova, borstar du alltid tänderna eller är du en som slarvar?

Jag borstar alltid tänderna och tvättar av sminket, annars kan jag inte sova ordentligt haha.

Hej! Kan inte du tipsa om någon bra spray/serum som gör håret mjukt, glansigt o motverkar elektriskt hår? 

Jag vet att Lee Stafford har ett bra i en rosa liten flaska som du hittar på tex Kicks eller Åhléns. Jag köpte det till min mamma i julklapp förra året och jag har lånat det några gånger och jag tycker att det funkar superbra.

Hej ! Jag undrar när du tycker man kan börja andsvända klackskor, alltså vilken årskurs, typ kilklackar  Tack för en skitbra blogg !

Det beror ju helt på men jag skulle väl säga typ 8an. Jag tycker att man ska vara liten så länge man kan!
 
Jag undrar, äter du nyttigt? Eller mycket onyttigheter? Vad hände med att du skulle träna?

Nae, nyttigt är inte riktigt min grej tyvärr, även fast jag önskar att det vore det. Det blir en hel del glass, kakor och godis för min del och mindre fullkorn. Jag äter väldigt mycket grönsaker dock, om det räknas! Ang. träningen så hinner jag helt enkelt inte nu. Jag har för mycket i skolan nu innan jul och antingen vill jag träna 2-3 ggr i veckan eller så vill jag inte träna alls!

Jag har nyss köpt sånna där b12 tabletter som du visat upp någon gång, och jag har ett problem. Jag kan verkligen inte svälja dom! haha dom är ju skitstora? Hur sväljer du dom? Delar du dom eller sväljer du bara med vatten? Haha

Haha jag vet, dom är helt gigantiska! Fast jag har aldrig haft några problem med att svälja tabletter så jag stoppar dem bara i munnen och sväljer ner med vatten.

jag har sett i ett inlägg för lääängesen att du hade skrivit att du inte skulle ha bara ett linne och en kofta typ (alltså du skulle ha byxor med). men då undrar jag vad skulle du ha nu annars än det? 

Ja, det jag har på mig nu? Haha. Det jag menade var att jag då kunde gå i ett par helt vanliga jeans, ett vitt linne och en tunn, enfärgad kofta vilket i mina ögon ser väldigt tråkit ut och inte ens är en speciell stil. Nu har jag mer ”komplicerade” kläder, med andra ord så har jag inte bara på mig basplagg vilket gör det hela hundra gånger roligare 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hey jag undrar bara , bloggar du på blogg.se ? asså det står ju fannystaaf.se
    tänkte ifall du bloggar på blogg.se eller nån annan hemsida ? 🙂
    isf kan inte du mejla den ? eller skriva i bloggen

    linnea 2010-12-04 20:25:46 http://www.llinnealarsson.blogg.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!