Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LUCKA 2 – JULSPELLISTA

Då var det dags för lucka 2! Och idag tänkte jag ge er min spotifylista med julmusik så att ni kan få lite extra julstämning där hemma! Här har ni den: Jul

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,jag är ny på bloggen och jag undrar om du inte kunde göra ett inlägg om dig själv,har läst att du typ bodde i falun och så. Grym blogg btw

  sabrina 2010-12-03 20:32:48
  Svara
 • Snälla söta fanny. Kan inte du hjälpa mig och säga hur man får spotify? Jag vet att man egentligen ska få en inbjudan men om man räknar bort från det, hur får man det annars? Har laddat ner från deras hemsida en gång men då får man det bara i 20 timmar och det är precis vad som behövs för att man ska bli beroende innan man inte kan använda det igen. Har ingen lust att betala för det.

  Hade vart gullig om du kunde hjälpa mig!

  sandra 2010-12-02 22:32:56
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!