Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INTE UTAN MIN HATT

Denna hatt som jag köpte på H&M’s herravdelning förra sommaren måste vara ett av mina bästa köp någonsin. För 99 kr fick jag något som räddar outfit efter outfit och dålig hårdag efter hårdag. Inte utan min hatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, jag måste bara säga hur otroligt söt du är och att du har grym stil. Jag kollade runt på lite gamla inlägg och undrar vart du har köpt det fina linnet med text längst till vänster. Otroligt tacksam för svar, den var såå snygg!!

  Ellie 2011-01-18 15:48:26
  Svara
 • vad tycker du man ska ha på sig på nyår?

  emelie 2010-12-03 15:44:42
  Svara
 • hatt är verkligen snyggt att ha på sig!

  Svara
 • Fina outfits! Älskar hattar!
  Superfin blogg! 😀

  sara 2010-12-03 09:56:41 http://www.samh.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!