Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 SVAR #10

  Har du något tips på hur man hittar/fixar sin EGEN stil?!<3

För att hitta sin egen stil gäller det att vara modig. Ta på dig precis vad DU tycker är snyggt och trivs i och våga skita i vad andra tycker. Det är omöjligt att få alla att tycka det du har på dig är snyggt men du ska inte ändra på det bara för att andra inte gillar det, huvudsaken är att du gillar det. Jag kan få kommentarer på mina outfitbilder om att jag har fula kläder och ”Du kan inte ha de byxorna till de skorna” men då undrar jag vem som bestämde vilka skor man fick ha till vissa byxor? Jag tycker att det är snyggt och då har jag det på mig!

Vem är din bästa killkompis?

Min absolut bästa killkompis är Dan, men den killen jag är närmast är Petter fast våran relation är lite mer komplicerad och med tanke på allt gammalt känns det fel att kalla honom ”min bästa killkompis” för han är så mycket mer än så för mig.  

Vad tycker du alla borde ha i sin garderob?

Ett par svarta jeans! Men en litet roligare plagg är en riktigt snygg klänning som får dig att känna sig snyggast i världen! En sån behöver varje tjej.

Om du fick en önskan, vad skulle det vara?

Att alla mina vänner ifrån Falun flyttade hit, ingen tvekan.

Om du för resten av ditt liv skulle bo på en öde ö, vilka 5 saker skulle du ta med dig och varför?

En kniv för överlevnad, en pressening för vindskydd och allt sånt, en jättevarm tröja om man skulle frysa, en vän för sällskap (stor, stark kille) och typ två sånnadär pinnar man kan gnida emot varandra så att det blir eld!

Har du någonsin varit i Norrköping?

Jadå, flera gånger! Har kompisar där 🙂

vad ska man satsa på för vinterstövlar?

Vinterstövlar är inte riktigt min grej men jag skulle väl säga ett par vanliga svarta eller mörkbruna. Inte lårhöga om du inte redan har ett par!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Varför inte lårhöga? 🙂

  elsa 2010-12-03 23:34:36
  Svara
 • Woho bästa Fanny, klart du varit i Norrköping 😉

  emelie 2010-12-03 00:00:05 http://emeliewallstedt.blogg.se
  Svara
 • Är du o petter mer än vänner? ni verkar trivas bra ihop! 🙂

  Gloria 2010-12-02 23:25:06
  Svara
 • yay, norrköping! :))

  Anna 2010-12-02 18:55:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!