Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I MISS YOU

Folk får flyttar att se så enkelt ut, som att det inte är några problem alls. Jag klarar mig gott och väl utan staden, men jag saknar mina vänner så jäkla mycket varje dag, och idag saknar jag min Tini så att det nästan gör ont. När man så gott som sitter ihop med en person och sedan flyttar ifrån den, då kan det ju inte ens vara meningen att man ska känna sig hel sen?

Nej nog med det djupa, var bara tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag sätta igång med julkalendern!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vadå, har du flyttat, eller vad menar du?

    Svara
  • ja jag vet precis hur det känns också. jag flyttade nyss till sverige från Österrike. och där hann jag ju skaffa jätte många kompisar också. och jag har absolut ingen kontakt med dom idag. typ en av dem har jag på facebook. resten kommer jag inte ihåg. så synd är det tycker jag!

    johanna 2010-12-01 19:31:17 http://blog-aholic.devote.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!