Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 SVAR #9

Vad är ditt fullständiga namn?

Mitt fullständiga namn är Fanny Frida Margareta Staaf!

Gillar du och läsa?

Jag älskar att läsa så länge jag gör det frivilligt, det är inte alls roligt när vi får böcker i skolan som vi ska läsa och analysera, har två för tillfället. På somrarna och när jag är utomlands får jag hur mycket som helst läst men inte övriga tiden av året tyvärr. Hittar ingen tid då.

Har du alltid varit intresserad av mode?

Haha nej det skulle jag inte påstå. Jag har väl brytt mig mycket om vad jag har haft på mig sen typ 5:an men skulle nog inte sätta på mig något igen som jag hade innan jag började gymnasiet, det var väl mer då jag började se det som ett ordentligt intresse. Alltså har jag haft bloggen längre än jag har varit riktigt modeintresserad, haha.

favoritskådespelare?

Johnny Depp eller Kate Hudson.

favoritsångare/sångerska?

Joshua Radin.

Kan inte du lägga upp skolfotona både med klassen och porträttet för varje år i skolan? Det skulle vart roligt att se! 

Tyvärr så har jag inte bilderna på datorn och vet inte ens vart jag har dem men ganska nydligen la jag upp andra bilder på mig själv ifrån femman och framåt och det kommer säkert något liknande inlägg igen!

Hej Fanny! Jag undrar vart du har köpt ditt vita smyckesskrin som du har på bilderna från din walkin closet?

Det är ifrån Indiska och jag fick det i julklapp för två år sedan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • min favoritartist är också Joshua Radin, älskar hans Winter, Everything’ll be alright, What if you m.m! Så fort någon säger att han/hon gillar Joshua Radin blir jag typ, galen :p

  Lovisa 2010-12-01 20:17:00 http://www.lovisasundh.blogg.se
  Svara
 • heter också Maragreta!

  Anna Paula margareta

  men mitt förnamn är Paula

  Paulis 2010-12-01 19:30:16 http://paulis.bloggplatsen.se
  Svara
 • Hej, har testat att blogga förut men de gick inte så bra. Men jag har bestämt mig för att börja igen efter jul, fast jag har ingen idé om hur jag ska göra t.ex. varifrån, hur man lägger upp headers och designar osv. Skulle vara kul om du kunde fixa en blogg guide 🙂

  Anna 2010-12-01 19:08:39
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!