7 SVAR #8

var kan man hitta en väst som denna? (http://fannystaaf.se/?p=6989)

Jadu. Jag hittade ju min på Primark och har inte sett någon liknande i Sverige men jag skulle kika i secondhand-butikerna om jag vore du!

Hur ser din framtid ut?

Försvarsadvokat, världens bästa man, två barn och en stor, fin lägenhet i Vasastan!

 hej! jag ska följa gymnasium i februari nu. och jag har inte en anning om vad jag ska välja för linje. och jag undrar om du har några tips på det valet för det känns som om jag kommer välja fel och typ sabba mitt liv!!! :S

Ojsan, så ska du ju inte känna! Hehe. Det du kan göra är ju att kolla upp ordentligt vad du vill gå. Skriv upp dina krav på en lista och fråga din studievägledare, det var så jag gjorde när jag valde skola! Sedan får man ju tänka på att gymnasiet faktiskt inte är hela världen. Jag tex. vill bli advokat men går ändå sam ekonomi och inte juristlinjen!

 Jag undrar bara, vilken är din favoritbok och favoritfilm? =)

Hm. Min favoritbok är The Last Song men bokserie är helt klart It Girl-böckerna som är uppföljare till Gossip Girl-böckerna och handlar om Jenny som börjar på internatskola. Min favoritfilm är nog fortfarande Tristan och Isolde, den är så himla fin. Men jag har många!

Vilka affärer ska man gå till i London och varför? 

Jadu, vi shoppade faktiskt inte sådär överdrivet mycket i London utan kollade på mycket grejer och sånt men självklart Primark och Oxford street i övrigt. All Saints som jag skrev om igår och River Island ligger där också och det är två ställen man inte får missa! Ja, Oxford Street helt enkelt.

jag undrar bara om du kan berätta vad som hände mellan dig, frida och fredrik? Ni verkade vara så himla glada jämnt och umgicks väldigt mycket! Saknar du dom och er kontakt?

Precis vad som hände vill jag inte gå in på och det hoppas jag att ni kan respektera men vi började bråka helt enkelt och så löste det sig aldrig riktigt. Det är inte så att vi är osams nu eller något, det blev bara inte samma grej igen. Och jag och Frida är ju fortfarande kompisar, bara inte lika nära som förut. Vi hade sjukt kul i våras och det är klart att jag saknar det som det var då, men det skulle aldrig kunna bli samma grej igen.

Hur gjorde du för att flytta över din blogg till en egen domän? Har du ett webbhotell eller var ligger din blogg någonstans? Kan inte du göra ett inlägg om detta och hur man gör?Det vore verkligen jätte gulligt om du ville göra det.

Min blogg ligger hos One men mer än så vet jag inte. När jag flyttade över bloggen själv för två år sedan så letade jag runt efter hur man gjorde på internet och det har jag inte en blekaste om hur jag gjorde eller vart jag hittade information och nu sköter Bloggpartner allt sånt åt mig så tyvärr kan jag inte hjälpa dig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!