OUTFIT 29 NOVEMBER 2010

Byxdress:H&M,Kofta:GinaTricot,Skor:Vagabond,Ringar:Glitter&Marknader.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • GUD vad fin denna outfiten är. Jag har gått tillbaka och kollat på den tusen gånger nu tror jag. Kan sitta i typ 20 minuter och bara glo och glo på dina kläder å ditt fina hår. Och skorna ska vi ju inte ens tala om 😐 Måste vara de finaste skorna jag nånsin sätt helt seriöst. Älskar såna! Har ungefär likadana fast lägre klack. Och den koftan är PERFEKT, helt perfekt.. värsta drömmen! Har kollat på ginas hemsida men den fanns inte där. Den har säkert gått ur sortimentet nu, to late Sara! Haha 🙂 Gud vad jag babblar.. men din stil är sjukt fin och till en stor inspiration när jag själv köper kläder. Ha det bra finaste!

  sara 2010-12-05 12:02:35
  Svara
 • Hur lyckas du alltid så bra med dina outfits? När jag ska sätta på mig någonting blir det aldrig så snyggt som på dig. Haha, väldigt roligt kommentar men snälla kommentarer kan man inte få nog av.
  massor av kramar till dig!

  Sofie 2010-11-29 16:59:13 http://sofiiiiiiiiie.blogg.se
  Svara
 • […] mer på – FannyStaaf.se This entry was posted in Uncategorized and tagged 2010, november, outfit. Bookmark the […]

  OUTFIT 29 NOVEMBER 2010 - Bloggar 2010-11-29 16:12:47 http://www.bloggisar.com/outfit-29-november-2010/
  Svara
 • Hej Fanny ! Jag älskar din blogg, har följt den i snart ett år nu ! 😀
  Jag har en fråga, och det är : vilken typ av filmer gillar du ? Är det kanske komedi, sci-fi, skräck m.m ? Och från vilken tid ? 80-talet, 90-talet osv.
  Skulle bli GRYMT tacksam för svar ! Själv älskar jag filmer från 80-talet, även fast jag bara är fjorton år. 🙂
  KRAM !

  emelie 2010-11-29 15:37:17
  Svara
 • söt outfit!

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!