LONDONTIPS – ALL SAINTS

Måste bara tipsa om All Saints som jag sprang på i London. En helt uuunderbar butik med ruskigt snygga grejer, både på tjej och killavdelningen men det var rejält dyrt också. Man kommer nog inte ens ur den butiken med en udda vante under 1000-lappen men det var otroligt härligt att bara gå runt där och kolla och om man verkligen gillar något så kan det ju faktiskt vara värt det. Jag hittade en så fin jacka så att jag nästan grät när jag gick därifrån utan den, haha. Hur som helst, värt att se!

Jag hittade butiker på Portobello Road i Notting Hill, Oxford Street och på Regent Street, men det finns säkert på andra ställen också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • å toppen tips!

  ida 2010-11-30 09:44:08 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • […] mer på – FannyStaaf.se This entry was posted in Uncategorized and tagged LONDONTIPS, SAINTS. Bookmark the permalink. […]

  LONDONTIPS – ALL SAINTS - Bloggar 2010-11-29 22:06:21 http://www.bloggisar.com/londontips-%e2%80%93-all-saints/
  Svara
 • åh all saints är verkligen en underbar affär!! Snuskigt dyr, som du säger, men lyckades komma hem med en tröja i alla fall eftersom min kompis snälla storasyster som jobbade där at the time utnyttjade sin anställda-rabatt! SCORE!! (hon uppger också att hon sett bruce springsteen i affären, men vet inte om jag ska tro på det?)

  Vad jobbar dina föräldrar med? Någon av dom som du vill följa i fotspåren? KRAM!

  jenna 2010-11-29 22:05:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!