ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT

Hej och godmorgon! Nu åkte Petter just tillbaka till Lidköping och det är dags för mig att börja göra mig i ordning inför skolan. Har julkänsla i hela kroppen nu då det har adventspyntats här hemma och jag köpte mina tre första julklappar igår. Nästa helg börjar jag jobba också och tro det eller ej men jag kopplar starkt ihop stress och jobbiga, köldkänsliga julstjärnor med julen! Nej, nu ska det kletas smink i ansiktet och byta om till riktiga kläder. Får se om jag hinner ladda upp outfiten innan jag åker till skolan, annars får ni den när jag kommer hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • jag undrar bara vart du har köpt ditt pannband som du har på bilden!
  jag har letat efter ett sånt flera gånger nu, men jag hittar det inte.
  skulle vara tacksam om du svarade!!! 😉

  julia 2010-12-04 09:10:33
  Svara
 • Vet att du ofta får den frågan, men vem är det som tar kort? Tar du med självutlösaren utomhus också?

  sofia 2010-11-29 17:45:31 http://sofiagustafssons.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!