7 SVAR #7

För ganska länge sen hade du en frisyr med hästsvans och en fläta i luggen. Kan inte du göra en ”tutorial” på det?  

Kommer inte ihåg precis vad du menar men om det var en fläta involverad så var det mamma som gjorde det, haha. Flätor ät inte riktigt min grej, minst sagt.
 
vad är ondska enligt dig?

Oj jisses. Hm, när man dödar oskyldiga barn. Det finns bara inte med på kartan hur man kan göra det.

Vad gör dig riktigt förbannat glad? 

Kärlek! Både mellan familj, vänner och pojkvän!

brukar du böja ögonfransarna? är det farligt, finns det risk att dom går av? borde man inte göra det varje dag, eller är det helt ofarligt?

Jag har hört att dem kan gå av men vet inte om det stämmer eller inte. Jag böjer mina ögonfransar varje dag och det har aldrig varit några problem, vet inte heller någon som ögonfransarna gått av för men vågar inte lova någonting.

hur gammal tycker du man borde vara för att börja raka benen? hur gammal var du? raka eller vaxa?

Det där är så svårt, man börjar väl raka dem när det behövs typ? Jag har faktiskt inte en blekaste om när jag började raka benen, ingen aning verkligen, det har liksom bara varit en naturlig grej känns det som. Men typ…. 5:an, 6:an? Nej gud jag vågar inte säga, haha. Som sagt, beror väl på hur benen ser ut? Hehe. Och jag säger raka!

Hej! Hur gör du med din utväxt? Färgar du hemma eller alltid hos frisör?

Alltid hos frisör! Är för rädd om mitt hår för att ta det i egna händer!

Jag undrar vilken dator du har och vad du tycker om den och så 

Jag har en Packard Bell men mer än så vet jag inte, hehe. Den är väldigt stor iallafall! Jag tycker mycket om den och har gjort enda ifrån start men nu har den börjat bli rejält seg och ljudkortet har börjat krångla så får kanske ta och lämna in den vilket känns lagom kul. Hur som helst, här finns bilder på den: http://fannystaaf.se/?p=3157

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!